07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Măști promoționale cu imagini oferite spre vânzare la magazinul Muzeului Național de Istorie al României

- PUBLICITATE -spot_img

Vizitatorii Muzeului Naţional de Istorie a României (MNIR) pot achiziţiona, în această perioadă, de la magazinul de suveniruri al instituţiei, pe lângă clasicele obiecte înfăţişând replici la scară ale lucrărilor din muzeu, şi măşti textile de protecţie împotriva SARS-CoV-2.

Deși sunt și vizitatori care consideră că măștile cu imagini sunt inadecvate, fiindcă asociază o pandemie cu istoria țării, măștile se bucură de succes, fiind, în aceste zile, cel mai cumpărat produs, un lucru bun pentru finanțele muzeului.

Potrivit şefului de secţie interimar al Secţiei Relaţii Publice şi Marketing Cultural al MNIR, Roaită Flavius Nicolae, MNIR oferă două tipuri de măşti de protecţie, cu un strat şi două straturi, care costă 11 lei, respectiv 15 lei.

“Acestea sunt fie de culoare neagră, cu două straturi de protecţie, din care, într-o săptămână de la punerea în vânzare, s-au vândut 10 exemplare, fie cu un strat de protecţie, reprezentând fie partea frontală a Coifului de la Peretu cu cei doi ochi apotropaici, fie o metopă de pe Columna lui Traian, sau o asociere între Palatul Poştelor şi Gânditorul”

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img