08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Mohammad Murad, anchetat pentru coruperea alegătorilor a doua zi după debutul campaniei electorale în Mangalia

- PUBLICITATE -spot_img

Poliția Constanţa a declanşat o anchetă penală, în baza unei sesizări din oficiu, după ce la un post local de televiziune constănțean a apărut o ştire în care candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Mohammad Murad, a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral.

Mohammad, Hassan și Ahmed Murad sunt oameni de afaceri din România, de origine libaneză. Frații Murad dețin în România companiile Glina – producție de conserve din carne, Valahia 2002 – prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor, semipreparate congelate din carne, Sima Prod – fabricarea condimentelor, Roman Investments – prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor. Frații Murad dețin și marca de conserve din pate Mandy Foods și lanțul de restaurante fast-food Spring Time.

Frații Murad mai activeaza atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel hotelier, Mohammad Murad cel mijlociu , controlând compania de construcții Triumf Construct, lanțul de hoteluri Phoenicia din București și hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp și Jupiter), Perla (Mamaia) și Forum (Costinești).

În ştirea transmisă de un post de televiziune din Constanţa se observă cum Mohammad Murad împarte unor cetăţeni pachete cu sloganul “Alături de oameni” şi numele său, el înregistrându-şi de altfel candidatura la funcţia de primar al Mangaliei, ca independent, după ce anterior îşi declarase dorinţa de a candida pentru Primăria Constanţa.

“În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”- IPJ Constanţa.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img