07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Parlamentarii sub asediul PNL: Ludovic Orban îi ia va lua pe rând ca să prevină votarea moțiunii PSD

- PUBLICITATE -spot_img

“Să vii să depui o moţiune de cenzură cu 3 luni înainte de alegeri, mi se pare un gest lipsit complet de responsabilitate, un gest politicianist”.

Liderul PNL spune că la nivelul partidului s-a creat o echipă de negociere cu ceilalţi parlamentari, dar nu a precizat menţioneze rezultatul de până acum al discuţiilor.

“Noi vom discuta individual cu toţi parlamentarii, politic, cu PSD nu avem ce discuta, vom discuta individual cu toţi parlamentarii pentru a ne prezenta care este punctul nostru de vedere.

Suntem în discuţii, în negocieri cu formaţiunile, normal, cu care am avut înţelegeri de-a lungul timpului şi, de asemenea, negocieri individuale cu toţi parlamentarii.

Suntem cu 3 luni de zile înainte de alegerile parlamentare, românii hotărăsc cine va conduce România. În această perioadă Guvernul este implicat în lupta contra epidemiei, de asemenea, trebuie să pregătim şi pregătim începerea anului şcolar, elaborăm poziţia Guvernului privitoare la Acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul UE 2021-2027, suntem în curs de elaborare a Programului Naţional de Recuperare şi Rezilienţă, program indispensabil pentru a putea accesa fondurile europene din cadrul facilităţii de rezilienţă şi recuperare.

De asemenea, ne confruntăm cu soluţionarea problemelor în aproape toate domeniile de activitate şi, lucrul cel mai important, am început implementarea Planului naţional de relansare economică şi de investiţie ‘Reclădim România’, pentru a susţine revenirea economică şi reluarea creşterii economice. Obiectivul nostru este să nu treacă această moţiune”, a declarat Ludovic Orban

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img