07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Se-ncinge jocul! Independentul Dan Bucura îi ”ia fața” candidatului USRPLUS, Clotilde Armand, la sectorul 1

- PUBLICITATE -spot_img

Sondajele pre-alegeri devin din ce în ce mai interesante în București, unde candidatul independent Dan Bucura apare puțin peste Clotilde Armand, candidatul așa-zisei ”drepte unite”, USRPLUS și PNL.

Clotilde Armand a furnizat o surpriză la alegerile locale din 2016, obținând un scor peste așteptări la Sectorul 1, în principal pe fondul efectelor protestelor #rezist, proteste asociate (deși niciodată asumate) cu USR.

Dar la aceste alegeri surpriza oferită de doamna Armand ar putea fi că va pierde alegerile în fața independentului Dan Bucura, jurnalistul care urcă puternic în sondajele noastre cu un mesaj anti-partide, militând pentru minimzarea decizie politice în adminstrația publică.

Sub sloganele ”Votăm omul, nu partidul” și ”Fac și nu tac”, Bucura, evaluat inițial pentru poziția a treia în topul preferințelor alegătorilor din Sectorul 1, a depășit-o deja, atât pe Clotidle Armand, cât și pe actualul primar PSD, Daniel Tudorache, deși acum doar la o diferență mică, care intră în marja de eroare a sondajelor.

Totuși, dintre cei trei candidați, Bucura este singurul care beneficiază de un trend ascendent accentuat, ceea ce, dacă trendul se menține, ar putea să indice deja că Bucura este viitorul primar al Sectorului 1.

Dacă acest lucru se va întâmpla pe 27 septembrie, ar putea fi primul semnal serios, limpede și confirmat de rezultatul la urne că oamenii s-au săturat de felul în care partidele și politicienii fac administrație publică, și că, pentru prima dată în istoria alegerilor din România, își manifestă la urne respingerea față de partide.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img