07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Râde ciob de oală spartă, Teodorivici o acuză pe Anisie de ”prostie, incompetență, rea voință și interese personale”

- PUBLICITATE -spot_img

”Oare în acele comunități urbane mai mici și în cele rurale, unde de astăzi a început școala ca peste tot în țară, s-a făcut ceva pentru asigurarea tabletelor și a tuturor mijloacelor necesare pentru desfășurarea în condiții de #siguranță și protecție sanitară a cursurilor cu prezența fizică, precum și a învățământului online⁉️

Oare și acei copii beneficiază de toate cele necesare în noul an școlar? Sau toate acestea sunt doar apanajul școlilor situate „la bulevard”⁉️, scrie Teodorovici pe facebook.

„Ministrul #INCOMPETENT al educației trebuie să răspundă cu subiect și predicat la aceste întrebări, NU doar să abuzeze de #teama și #bunăvoința profesorilor, elevilor și părinților, prin tot felul de găselnițe birocratice de tipul proceselor verbale și acordurilor scrise, aruncând asupra lor întreaga #responsabilitate și #răspundere‼️
Căci în Ministerul Educației, ca și la Ministerul Finanțelor și în multe alte ministere ale guvernului Orban, conducerea politică muncește din greu DOAR pentru interesele personale și campania electorală. Pentru PNL, nici EDUCAȚIA, nici SĂNĂTATEA, nici ECONOMIA nu reprezintă o prioritate. Pe ei îi interesează doar VOTUL”

Teodorovici a fost ministru de finanțe în ultima guvernare PSD. INS arată o creștere a analfabetismului funcțional și o scăderea a accesului la învățătură pe timpul guvernării PSD.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img