08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Delir adminsitrativ în formă continuată la Sectorul 1 al Capitalei

- PUBLICITATE -spot_img

Cel mai bogat sector al Bucureştiului este în continuare îngropat în gunoaie, după ce Clotilde Armand a refuzat şi în al 12-lea ceas să plătească datoria Primăriei către Romprest.Partenerii de coaliţie de la PNL Sector 1 s-au alăturat cetățenilor din sector și reproșează primarului impasul care se prelungeșteCetăţenii Sectorului 1 sunt invadaţi de gunoaie şi de ploaie, în aceeaşi măsură. Practic, fenomenul este unul extrem de toxic atât pentru oameni, cât şi pentru mediu.

Au trecut două săptămâni de când gunoaiele zac pe străzile celui mai bogat sector. Deşi s-a lăudat că a găsit soluţia, nici până în acest moment Clotilde Armand nu a plătit niciun leu din datoriile Primăriei. Pe o parte, are de achitat peste 120 de milioane către compania de salubritate publică, deşi nu are de gând să facă asta.

Pe de altă parte, sortatorii îşi aşteaptă şi ei cei aproximativ 4 milioane de lei. Săptămâna trecută, cei trei sortatori şi-au redeschis porţile timp de trei zile şi au ameninţat-o pe Clotilde că dacă nu plăteşte datoria, străzile se vor umple din nou de gunoaie, ceea ce s-a şi întâmplat.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img