07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Ce-a făcut Iohannis pentru România?

- PUBLICITATE -spot_img

Nimic. România este cea mai săracă țară din UE* (25% din populație sunt săraci și foarte săraci), iar sărăcia s-a accentuat în ultimul deceniu. Luxemburg este cea mai bogată țară din UE (numai 2% din populație sunt săraci, și 0% foarte săraci), iar sărăcia s-a diminuat în Luxemburg în aceeași perioadă de timp.

Întreb: dacă președintele României a făcut prima sa vizită de stat (în afară de cea din SUA) în Luxemburg: dacă elitele Luxemburgului îl onorează acum pe președintele României cu prestigioase distincții; dacă președintele României vorbește și germana, și luxemburgheza, mai bine decât româna; dacă bunăstarea românilor nu stă nici măcar la același nivel ca la începutul mandatului lui Iohannis, ci merge-n jos. Atunci, care este motivul pentru care ești un susținător, activist, politician sau demnitar al PNL (sau USR, UDMR, PMP), partidul care l-a propus și la susținut pe Iohannis în alegerile pentru funcția de președinte al României, și nu o dată, ci de două ori?

Sau, ca militar, care activezi sub jurământ față de stat și națiune, cum dormi știind că președintele tău, comandantul suprem, distruge țara pe care tu ai jurat să o aperi? Ca magistrat în serviciul justiției statului român, cum judeci situația că populația sărăcește, iar interlopii și corupții din stat se îmbogățesc? Desigur, în afară de motivul că ai intrat în statul român, deci în serviciul cetățenilor români, pentru a lucra pentru bunăstarea poporului luxemburghez. Atunci, da. Deci, întreb: măi, dar ție nu ți-e puțin rușine?

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img