07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Alfa Cluj a făcut deja primii pași în adoptarea tehnologiei verzi, fără a compromite resursele generațiilor viitoare.

- PUBLICITATE -spot_img

Nu mai e un secret faptul că protejarea mediului a devenit un aspect din ce în ce mai important în toate domeniile. În acest sens, și Alfa Cluj a făcut deja primii pași în adoptarea tehnologiei verzi, prin crearea unor produse fiabile, care garantează eficiență și siguranță în timpul procesului de muncă, fără a compromite resursele generațiilor viitoare.

Crearea unui mediu de lucru curat

Utilajele eco-friendly comercializate de Alfa Logistik vin drept alternative pentru variantele convenționale. Pe lângă faptul că acestea garantează un nivel mai mare de productivitate, sunt și mai eficiente din punct de vedere energetic și reduc poluarea mediului.

  • Electrostivuitoarele Gutman au combustie internă și sunt user-friendly, fiind ușor de manevrat, iar funcțiile – ușor de intuit. Mai mult decât atât, electrostivuitoarele comercializate de AlfaLogistik pot fi utilizate atât în exterior, cât și în interior, fără să-ți faci griji că vei polua fonic. Motoarele electrostivuitoarelor sunt foarte silențioase.
  • Un alt ajutor de nădejde în depozit e transpaletul electric. În acest sens, Alfa Logistik propune modelul eco-friendly, marca Gutman, pentru a manipula mărfurile rapid și ușor. Acesta dispune de 2 baterii LI-ION și de un sistem de gestionare al bateriilor BMS (Battery Management System), presupunând un minimum de efort din partea operatorilor.

Reciclarea deșeurilor 

Alfa Cluj vine și cu soluția completă pentru reciclarea deșeurilor din domeniul tău de activitate.

  • Cu presa de balotat Bale Master 100, economisești spațiu și timp, reciclând deșeurile în baloți mai puțini, cu densitate mai mare, economisești costurile de funcționare și reduci consumul de curent. Presele de balotat comercializate de Alfa Recycling au un design robust, sunt fiabile și sunt ușor de folosit de către operator. La o simplă apăsare de buton, baloţii finalizaţi sunt evacuaţi cu ajutorul unui braț de manetă simplu, montat pe partea laterală a presei.

Reducerea emisiilor de gaze

Știai că pentru fiecare kWh neconsumat din rețea, emisiile de CO sunt reduse cu 314,52 g, iar deșeurile radioactive, cu 0,003 g? Asta ar însemna că, într-un an, mediul înconjurător ar putea fi protejat de 15,72 t de CO și 0,15 kg de deșeuri radioactive.

  • În acest sens, și panourile fotovoltaice contribuie la reducerea poluării, fiind totuși și o formă prin care îți poți câștiga independența față de furnizorii de energie electrică. Produsele furnizate de Alfa Cluj sunt panouri fotovoltaice monocristaline, de minimum 370 W. Acestea sunt realizate din siliciu și sunt mult mai bune decât panourile fotovoltaice policristaline, care au un grad mai mic de puritate. Invertorul ABB e cel care transformă energia solară captată de panouri, din curent electric continuu, în curent electric alternativ, pentru a alimenta dispozitivele din locuință. Invertorul dispune de aplicație de monitorizare online, disponibilă pe iPhone și Android.

Alfa-Cluj încurajează protejarea, conservarea și refacerea mediului înconjurător. Gama de produse și accesorii pentru manipularea mărfurilor, marca Gutman, ușile secționale industriale, sistemele de andocare și sistemele de control acces, oferite de AlfaDoors, și echipamentele de ridicare, manevrare și stocare, comercializate de AlfaLogistik, pun accent pe materiale și tehnologii fiabile, eficiente și ecologice.

 

Date de contact: https://www.alfadoors.ro/

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img