07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Cand devine utila asigurarea RCA si de ce lipsa ei poate fi o problema?

- PUBLICITATE -spot_img

In calitate de sofer, stii deja ca asigurarea RCA este un document obligatoriu, fara de care nu poti circula in mod legal pe drumurile din Romania sau cele europene. De aceea, este foarte important sa gasesti un broker de incredere care sa iti puna la dispozitie cele mai avantajoase oferte, in asa fel incat sa ai acoperire nelimitata, la preturi accesibile.

Asadar, la TCV te va intampina un calculator pentru asigurare auto care te va ajuta sa analizezi ofertele tuturor societatilor pentru a avea garantia ca platesti costul corect, in raport cu nevoile tale.

Cand devine utila asigurarea RCA si de ce lipsa ei poate fi o problema?

Pentru a putea intelege pe deplin de ce acest document este atat de important, trebuie sa cunosti conditiile in care se aplica. In principiu, aceasta vizeaza conturarea unui cadru reglementat si relaxat in trafic, dat fiind faptul ca ajuta la rezolvarea pe cale amiabila a accidentelor de mica amploare. Mai exact, in cazul in care asiguratul se gaseste a fi vinovat de producerea unei pagube materiale unui alt participant la trafic, problema poate fi rezolvata imediat, prin oferirea asigurarii, fara implicatii legale.

Se ofera sa ii acorde sprijin financiar pentru reparatiile necesare prin intermediul casei de asigurari. Aceasta practica se poate aborda doar in cazul in care in urma incidentului nu au rezultat victime. In caz contrar, interventia autoritatilor este obligatorie. Pe de alta parte, lipsa asigurarii atrage sanctiuni legale, sub forma de amenzi si de confiscarea unor acte personale, fara de care autoturismul neasigurat nu mai poate circula. Astfel, exista doua mari argumente care sa justifice necesitatea incheierii unui asemenea contract.

Care sunt pasii de urmat pentru a deveni asigurat RCA cu TCV?

Pentru a veni in ajutorul clientilor, brokerul TCV nu doar ca a grupat in acelasi loc cele mai avantajoase oferte ale unor societati renumite din tara, dar ofera si posibilitatea ca intreg procesul sa fie realizat online. Asadar, nu va fi nevoie sa faci nicio deplasare sau sa printezi documente. Totul se rezolva cu doar cateva click-uri intr-un timp foarte scurt.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe platforma si sa selectezi serviciul dorit. Vei fi intampinat de un formular pe care va trebui sa il completezi cu date personale si informatiile despre autoturism solicitate. In functie de acestea iti vor fi furnizate o serie de oferte prin metoda de calculare RCA, care stabileste ce tip de asigurare se potriveste pentru fiecare caz in parte. Dupa ce le analizezi si te hotarasti la varianta ideala pentru tine, transmiti cererea si, in cel mai scurt timp, vei fi contactat pentru semnarea contractului si realizarea platii. Din acest punct, poti fi considerat asigurat cu drepturi depline.

Utilizeaza calculatorul RCA inainte de a semna contractul

Este bine de stiut ca pentru fiecare asigurare auto de la TCV ai la dispozitie cateva instrumente prin intermediul carora sa poti lua cele mai bune decizii pentru nevoile tale. Astfel, in pagina de completare a cererii vei gasi si o metoda de calcul RCA, prin care sa afli costurile exacte pe care le presupune polita. Acesta variaza in functie de specificatiile masinii, de societatea cu care vrei sa inchei contractul si, mai ales, de perioada de valabilitate a asigurarii. Vei observa ca este mult mai avantajos, din punct de vedere financiar, daca alegi sa inchei contractul pentru un an, decat pentru sase luni. Impartind costul final la numarul de luni vizate, suma generata va fi mult mai mica. Insa alegerea o faci in functie de propriile considerente de la momentul respectiv.

Date de contact:

https://tcv.com.ro/ ,

contact@tcv.com.ro

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img