08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Compania Under Armour alege VTEX pentru a-și dezvolta afacerile în domeniul digital

- PUBLICITATE -spot_img

Brandul de articole sportive a înregistrat în Brazilia o creștere de 35% a ratei de conversie în urma migrării platformei VTEX, aceasta fiind implementată într-un timp record.

București, 25 martie 2022 – În ultimii ani, segmentul de ecommerce a devenit o parte indispensabilă a industriei globale de retail. Potrivit unui raport McKinsey privind industria de articole sportive, peste 80% dintre consumatori folosesc canale online pentru a căuta produse, iar aproximativ 45% din vânzările din 2021 s-au efectuat prin aceste canale, chiar și după ce restricțiile de deplasare au fost relaxate, iar magazinele fizice au fost redeschise.

Confirmând această tendință, Under Armour, brand de articole sportive prezent în peste 100 de țări, inclusiv România, folosește segmentul de ecommerce ca atu principal al strategiei sale din Brazilia. În acest context, brandul și-a migrat website-ul de comerț digital pe platforma VTEX și, datorită îmbunătățirilor aduse, a atins deja o creștere de 35% a ratei de conversie.

Soluțiile oferite de VTEX (NYSE: VTEX) – platforma enterprise de comerț digital pentru branduri și retaileri de top, lider în accelerarea transformării comerțului digital din America Latină, au permis îmbunătățirea experienței consumatorilor în toate punctele de contact, iar întreg procesul de implementare a platformei a necesitat doar 90 de zile.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img