08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Profesorul Brené Brown: Pentru o anatomie a ”încrederii”

- PUBLICITATE -spot_img

Mi se pare o subestimare incredibilă să spun cât de recunoscător sunt că sunt aici cu voi toți. Simt că am o relație cu mulți dintre voi pe rețelele de socializare și ați spus „T-minus două zile”. Eu zic: „Vine! Vom fi împreună.” Așa că sunt atât de recunoscător că sunt aici cu tine.

Voi vorbi despre încredere și voi începe prin a spune asta: Una dintre părțile mele preferate din munca mea este că ajung să cercetez subiecte care înseamnă ceva pentru mine. Una dintre părțile mele cele mai puțin preferate ale slujbei mele este că, de obicei, vin cu descoperiri care m-au lovit în fund și mă fac să-mi schimb întreaga viață. Asta e partea grea. Dar ajung să sapă în lucrurile care cred că contează în viața mea și în viața oamenilor din jurul meu.

Iar subiectul încrederii este ceva despre care cred că probabil aș fi început în cele din urmă să mă uit îndeaproape pentru că studiez rușinea și vulnerabilitatea. Dar există un motiv foarte personal pentru care am sărit să am încredere la începutul carierei mele de cercetare și a fost o experiență personală.

Într-o zi, fiica mea, Ellen, a venit acasă de la școală. Era în clasa a treia. Și în momentul în care am închis ușa de la intrare, ea a început să plângă și a alunecat pe ușă până când a fost un fel de grămadă de plâns pe podea. Și bineînțeles că eram… M-a speriat și am spus: „Ce sa întâmplat Ellen? Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat?”

Și ea s-a strâns suficient pentru a spune: „Mi s-a întâmplat ceva foarte greu astăzi la școală și l-am împărtășit cu câțiva prieteni în timpul pauzei. Și, când ne-am întors în clasă, toată lumea din clasa mea știa ce s-a întâmplat și râdeau, mă arătau cu degetul și mă strigau. Și a fost atât de rău, iar copiii erau atât de perturbatori, încât profesoara ei chiar a trebuit să scoată bilele din acest borcan de marmură.

….

(articol în curs de editare) Mergi la prima pagină NEWS NON STOP

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img