08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

ELKO Rom\nia este unic distribuitor al soluțiilor de energie ECOFLOW

- PUBLICITATE -spot_img

ELKO pune la dispozitia partenerilor sai solutii de alimentare cu energie electrica pentru a asigura utilizatorilor individuali continuitatea activitatilor atat in propriul camin, cat si in aventurile lor outdoor. 

ELKO EcoFlow Img
ELKO EcoFlow Img

Bucuresti, 01.04.2022 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta distributia oficiala a statiilor de incarcare portabile, generatoare, panouri solare si accesorii, din portofoliul companiei EcoFlow, devenind astfel unic distribuitor pentru Romania.

Dimensiunea pietei globale a sistemelor portabile de energie va ajunge la 439,3 milioane USD pana in 2028, prezentand un CAGR de 8,7% in perioada de prognoza, conform estimarilor studiului “Portable Power Station Market, 2021-2028” realizat de compania Fortune Business Insights. Adoptia sporita a dispozitivelor inteligente si cazurile tot mai mari de intreruperi de curent pot stimula dezvoltarea pietei. Conform raportului, piata a fost de 238,1 milioane USD in 2020 si se estimeaza ca valoarea finala in 2021 va ajunge la 244,5 milioane USD.

Adoptia in crestere a dispozitivelor inteligente va propulsa adoptia acestor categorii de produse. Evolutiile infrastructurii digitale, adoptarea pe scara larga a echipamentelor inteligente si dezvoltarea tehnologiei 5G au crescut dependenta de energie electrica la nivel global. Exista o serie de tendinte la nivel international de trecere la energie verde, iar ultimii ani s-au facut pasi semnificativi in directia adoptarii de resurse regenerabile de energie. In plus, situatiile tot mai des intalnite de intreruperi de curent, fac necesare generatoarele si acumulatoarele de energie electrica care furnizeaza alimentare continua pentru dispozitivele esentiale ale utilizatorilor. Acesti factori pot propulsa dezvoltarea pietei in urmatorii ani.

EcoFlow a fost fondata in 2017 de un grup de ingineri specializati in domeniul bateriilor care au avut viziunea de a contribui la tranzitia activa a lumii de la sursele de energie traditionale la un viitor de energie durabila, regenerabila.

Misiunea declarata a EcoFlow este de a pune la dispozitia utilizatorilor individuali, cat si comunitatilor surse de energie portabila, curata si de incredere, prin inlocuirea generatorului traditional de gaz si reinventand modul in care lumea acceseaza energia.

EcoFlow combina cercetarea si cunostintele de varf in industrie pentru a construi produse inovatoare care sunt in fruntea designului, inteligentei si puterii. Gama de produse EcoFlow include tehnologie de ultima ora care ofera utilizatorilor energie curata, silentioasa si regenerabila atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior.

Portofoliul companiei include acumulatori portabili cu capacitate cuprinsa intre 210 Wh si 25 kWh si putere de iesire de 300-3600 W, seriile River si Delta acoperind o gama extinsa de cerinte. De asemenea, panourile solare cu putere nominala de 110 W, 160 W si 400 W pot sustine activitatile in aer liber, de la simpla campare, pana la rulote ce ofera un nivel de confort avansat utilizatorilor sai.

Dezastrele pot aparea in orice moment al anului, iar uneori dureaza mai mult decat ne-am putea astepta. La producerea intreruperilor prelungite, generatorul EcoFlow Smart porneste automat atunci cand acumulatorii EcoFlow ating un nivel scazut de incarcare, reincarca centrala si opreste motorul de la sine odata ce statia electrica atinge o incarcare completa. Acest lucru permite o optiune de rezerva fiabila de urgenta, care se bazeaza pe utilizarea la minim a unui generator.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0431/3789/2516/files/DELTA_Pro_Product_Intro_Mobile_-_7_1200x.jpg?v=1639845537

Pentru a evalua cele mai potrivite optiuni de configuratii pentru clientii dumneavoastra, specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe informatii legate de toata gama de echipamente EcoFlow.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Compania are peste 1.500 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2020 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.9 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img