07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Amenințarea unui conflict nuclear este evocată din nou de ”actorii” războiului din Ucraina, Lavrov avertizează

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a avertizat că ameninţarea unui conflict nuclear ”nu ar trebui să fie subestimată”. El a acuzat forţele NATO că ”toarnă gaz pe foc” prin furnizarea de arme Ucrainei şi că astfel provoacă ”al Treilea Război Mondial”

„Bunăvoinţa are limitele ei. Şi dacă nu este reciprocă, nu contribuie la procesul de negociere”, a spus Lavrov, citat de agenţiile ruse de presă. „Dar continuăm să purtăm negocieri cu echipa delegată de (preşedintele Volodimir) Zelenski, iar aceste contacte vor continua”, a spus el.

Serghei Lavrov l-a acuzat pe preşedintele ucrainean că se preface că negociază: „Este un actor bun (…), dacă te uiţi cu atenţie şi citeşti cu atenţie ce spune, vei găsi acolo o mie de contradicţii”, a spus şeful diplomaţiei ruse.

În acest context de tensiuni fără precedent între Rusia şi Occident din cauza ofensivei ruse, Serghei Lavrov a avertizat în legătură cu pericolul real al unui al treilea război mondial. „Pericolul este grav, este real, nu poate fi subestimat”, a spus ministrul rus, citat de Interfax.

 

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img