07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

De ce ne era frică n-am scăpat! Provocări militare în Transnistria confirmă un scenariu de groază

- PUBLICITATE -spot_img

Explozii și distrugeri cu autor necunoscut, reuniune de securitate a guvernului din Moldova, cod roșu declarat de autoritățile din Tiraspol. Toată lumea invocă pacea dar cineva pare să vrea cu tot dinadinsul, război.

Pentru noi, românii, fiecare știre care vine din Moldova și se referă la provocarea unui conflict este un scenariu de groază. În acest moment, zona Tiraspol se află sub ”cod roșu de atentat terorist” tip de 15 zile.

În ultimele 24 de ore, în regiunea transnistreană au avut loc mai multe explozii. Pe 25 aprilie, persoane neidentificate au atacat cu un aruncător de grenade sediul așa-numitei structuri de securitate din regiunea transnistreană. Nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

În dimineața de 26 aprilie, așa-numitul „Minister de Interne” de la Tiraspol a anunțat că în raionul Grigoriopol s-au produs două explozii: prima la 6:40, cea de-a doua la 7:05. Deflagrațiile au avut loc pe teritoriul centrului teleradio „Maiak”. Nu au fost înregistrate victime.

În regiunea transnistreană, autoritățile de la Tiraspol au anunțat că a fost instituit un “cod roșu de pericol terorist” pentru 15 zile.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img