07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Răsturnare de autovehicul cu peripeții, victima încarcerată refuză să meargă la spital

- PUBLICITATE -spot_img

Are 49 de ani, are familie, copii. Și un Matiz. Și se răstoarnă cu mașina în plină viteză pe drumul național numărul 7. A evitat un câine? Un pieton care traversa printr-un loc nepermis? Victima nu spune. Este în stare de șoc. Monosilabică, nimeni nu poate înțelege ce s-a întâmplat.

Încarcerată timp de treizeci de minute lungi, femeia asistă neputincioasă, în lacrimi, cum trecătorii încearcă să o elibereze dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Fără succes. Miroase a benzină, mașina poate lua foc oricând.

Chiar înainte se se întâmple o nenorocire, apare SMURD. Clești puternici taie o portieră a mașinii, centrua de siguranță. Femeia este trasă afară, primește primul ajutor. Dar, surpriză. Refuză să meargă la spital.

Frică de internare? Frică de un diagnostic mai grav? Poliția nu știe, iar comunicatul oficial evită răspunsurile: “O femeie în vârstă de 49 de ani, care se afla la volanul maşinii, a fost găsită încarcerată. Pompierii au extras victima din maşină într-un timp foarte scurt, iar paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, aceasta refuzând transportul la spital”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img