08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Un os de ros pentru Bedros? Șeful OMS, îngrijorat că ”pandemia” nu mai este pe agenda globală, cere teste și iar teste

- PUBLICITATE -spot_img

Șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, este îngrijorat că ”pandemia” nu mai este numărul unu pe agenda globală, cere teste și iar teste.

Pe măsură ce conflicutul din Ucraina capătă o amploare globală, ”pandemia” de Covid 19 a pierdut prima poziția în atenția publicului planetar, cu efecte asupra cotațiilor la bursă ale principalilor furnizori de vacinuri și echipamente medicale, furnizori care sunt, întâmplător sau nu, și principalii contribuabili la bugetul OMS. Astfel, o reacție a șefului OMS, pe care mulți comentatori de presă și politicieni ai lumii îl văd ca fiind ”vocea” finanțatorilor OMS, iese cu declarații de presă prin care cere menținerea ”pandemiei” pe agenda interselor globale și, desigur, a finanțării.

“Pe măsură ce numeroase ţări reduc testarea, OMS primeşte din ce în ce mai puţine informaţii despre transmitere şi secvenţiere”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la sediul OMS din Geneva.

“Acest lucru ne face din ce în ce mai orbi faţă de modurile de transmitere şi evoluţia virusului”, a adăugat Ghebreyesus.

Declarațiile șefului OMS confirmă îngrijorările celor care cred că efectele virusului au fost mult exagerate și că declararea pandemiei mai mult a înrăutățit starea de sănătate a populațiilor din statele lumii. Aceștia se tem că, imediat după ce criza din Ucraina va fi soluționată, OMS va forța o ”revenire” a măsurilor restrictive și a campaniilor de vaccinare, campanii care nu și-au dovedit eficiența.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img