07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Cartierul Primăverii a devenit Băsescu-Free! Va locui oare fostul președinte pe banii săi, în cartierul supranumit ”Primăverii II”, Pipera? Dacă nu, unde?

- PUBLICITATE -spot_img

Traian Băsescu a eliberat vila de protocol din cartierul Primăverii, de unde a fost evacuat. Acesta avea la dispoziție 60 de zile pentru a se muta, dar a ales să plece mai repede, după doar o lună. Băsescu a lăsat să se înțeleagă că va va locui într-un cartier rezidențial din Pipera, unde ar cumpăra un apartament în valoare de 200.000 de euro.

Zona Pipera a ”absorbit” mulți dintre milionarii politici, politicieni și demnitari care s-au îmbogățit în timp ce aveau salariu de la buget, și de aceea zona este numită acum ”Primăverii II”.

În realitate, familia Băsescu explorează posibilitatea de a achiziționa o locuință mult mai scumpă, probabil ca o vilă în zona Snagov, precum și o altă vilă în zona litoralului, deși nu în orașul natal al lui Băsescu, Mangalia, conform unor surse din anturajul familiei.

Băsescu își termină mandatul de europarlamentar la anul, în 2023, și ar intenționa să rămână în politică, deși nu este clar unde ar găsi un loc.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img