08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Adevăr sau ficțiune? Planul SUA în Ucraina ”dezvăluit” într-un film de acțiune din 2021 printr-un personaj interpretat de Guy Pierce

- PUBLICITATE -spot_img

Astăzi, toată lumea se întreabă de ce SUA, ca motor al NATO, susține escaladarea conflictului din Ucraina, mărindu-și bugetul de investiții în armament și împingând statele lumii să facă același lucru.

Un răspuns, cel oficial, este că Rusia ar putea extinde ”operațiunea specială” către statele Uniunii Europene și NATO, declanșând un război la scară globală, astfel că SUA și NATO se înarmează pentru a preveni și descuraja acest lucru.

Alt răspuns poate fi găsit în evoluția cursului Dolarului American, care crește spectaculos de la începutul războiului din Ucraina, astfel încât acum se poate spune că războiul lui Putin este pe cale să scoată SUA din criză.

Întâmplător sau nu, această teorie apare ”în clar” într-un film de acțiune de anul trecut, ”Tom Clancy’s Without Remorse” (Fără remușcări), film care rulează acum pe canalul de film streaming al miliardarului american, patronul Amazon, Jim Bezos.

În film, personajul interpetat de actorul Guy Pierce, secretar de stat în guvernul SUA, explică faptul că SUA este aproape obligată să-și facă inamici și să poarte războaie, deoarece acest lucuru este benfic pentru economia SUA.

O ȚARĂ MARE ARE NEVOIE DE DUȘMANI MARI

Vezi secvența aici (captură video de pe ecran):

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img