08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Ce știu bulgarii și nu știe Ciucă? Se-adună norii desupra Moldovei? Statul bulgar își retrage cetățenii din Republica Moldova și emite avertismente de călătorie

- PUBLICITATE -spot_img

Incredibil! Ministerul de Externe de la Sofia a emis astazi o alertă de călătorie care îi vizează pe cetățenii bulgari din Republica Moldova, din cauza „situației complicate din țară”.

O alertă similară a fost emisă de Bulgaria, dar și de altă țări, printre care și România, cu doar trei zile înainte ca trupele rusești să intre în Ucraina, declanșând ceea ce Putin numește o ”operațiune specială”.

Bulgarii care se află în prezent pe teritoriul țării sunt îndemnați să o părăsească de urgență, folosind „orice mijloc de transport disponibil”.

La această oră, guvernul României nu a emis un astfel de avertisment pentru cetățenii români. Numărul cetățenilor români care se află în Moldova este de cel puțin zece ori mai mare decât numărul cetățenilor bulgari.

Sofia recomandă rezidenților temporari sau permanenți în Moldova să se înregistreze pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/moldova.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img