07 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Paradisul corporatist american își dezvăluie avuțiile: se vinde casa care valorează cât bugetul pe un an al Ministerului de Externe din România

- PUBLICITATE -spot_img

Este cea mai scumpă casă din lume și a fost scoasă la vânzare pentru prețul de 225 de milioane de dolari. Acestă sumă reprezintă în România bugetul pe un an de zile al Ministerului de Externe și este mai mare cu 20% decât bugetul Ministerului Culturii. Ministerul Public, Ministerul Energiei sau Ministerul Mediului au bugete apropiate de prețul cu care este oferită casa din malibu a miliardarului american Michael Eisner.

eisner news non stop

Michael Eisner, acum în vârstă de 82 de ani, este un om de afaceri american care are o avere netă de peste 1 miliard de dolari și este cunoscut pentru că a fost președinte și CEO al companiei Walt Disney timp de peste douăzeci de ani. În perioada petrecută la Disney, din 1984 până în 2005, acțiunile Disney au crescut cu aproximativ 2.000%, ceea ce l-a transformat pe Eisner în cel mai de succes corporatist american, chiar și înaintea lui Steve Jobs.

michael eisner home news non stop

Casa din Malibu a lui Eisner este, de fapt, un ansamblu de nouă clădiri așezate pe o suprafață de două hectare pe un promontoriu deasupra golfului Watkins și cuprinde toate facilitățile imaginabile, de la săli de sport, birouri și piscine interioare și exterioare.

michael eisner home news non stop

Clădirile au fost proiectate de arhitectul ”de casă” al studiourilor Walt Disney, Robert A.M. Stern, care conduce o celebră firmă de arhitectură în New York.

Michael Eisner mai deține o casă în cartierul Bel Air din Las Angeles, pe care acumpărat-o în anul 2012 pentru sume de 8,2 milioane USD.

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img