08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Twitter, agentură a Partidului Democrat! 98,7% dintre angajații Twitter erau donatori pentru Partid și susțineau cenzura. Milioane de oameni înșelați VIDEO

- PUBLICITATE -spot_img

NEWS NON STOP Aproape 99% dintre angajații Twitter donau regulat, uneori chiar și sume importante, pentru Partidul Democrat american, a dezvăluit noua conducere a rețelei de socializare, care investighează acum dacă susținerea Paritdului Democrat era o condiție de angajare la Twitter.

Twitter a fost cumpărat de Elon Musk, care a instituit imediat măsuri pentru eliminarea cenzurii și instaurarea libertății de expresie.

În același timp, surse din interiorul Twitter au semnalat că angajații șterg fișiere și ard documente.

Dezvăluirea a fost făcută de editorialistul american de la Fox News, Tucker Carlson, care a anunțat cu acestă ocazie și că i-a fost redeschis contul de pe Twitter.

NEWS NON STOP Anunțul a fost făcut într-o ediție ”de colecție” a emisiunii Tucker Carlson Tonight, în care editorialistul i-a invitat pe telespectatori să aleagă de care parte sunt, folosind, ca o analogie, imagini de arhivă: ”Sunteți de partea omului cu sacoșa din Piața Tienamen, sau de partea tancurilor?. Sunteți de partea est-germanilor care dărâmă zidul Berlinului, sau de partea soldaților?”

Tucker Carlson News Non Stop

Cumpărarea Twitter de către Elon Musk a avut loc pe fondul unor mari proteste ale activiștilor Partidului Democrat american, ceea ce indică faptul că anchetarea felului în care Twitter a folosit cenzura va dura, cel puțin până ce administrația Biden va pleca de la putere.

Twitter nu este prea folosit în România, imensa majoritate a românilor preferând Facebook. Doar 1% dintre români folosesc Twitter.

Urmăriți ediția de colecție a emisiunii Tucker Carlson Tonight:

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img