08 02 23

EXCLUSIV

- PUBLICITATE -spot_img

Activitatea PFA este recunoscută ca vechime în muncă! USR ”ia caimacul” ca și campion al justiției sociale de la gura PSD cu o lege care era demult necesară

- PUBLICITATE -spot_img

Activitatea PFA este recunoscută ca vechime în muncă! Aprope jumătate de milion de persoane întregistrate ca PFA au parte acum de o demult necesară lege care consideră vechimea unei PFA aflat în activitate și cu taxele plătite, ca fiind vechime în muncă.

În România, peste 400 de mii de persoane desfășoară diverse activități, de la jurnalist și artist, la șofer și comerciant, înregistrați ca PFA.

În plus, legea încurajează întreprinzătorii să-și urmeze vocația, să adune capital și să funcționeze în piață în mod independent cu mai multă încredere, oferind așaziselor ”firme de apartament” înregistrate ca PFA și ”omului cu un laptop”, liniștea necesară pentru a-și desfășura activitatea.

Legea completează OUG nr. 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, în sensul recunoașterii ca vechime în muncă și, după caz, vechime în specialitate a activității prestate ca PFA, cu achitarea contribuțiilor, taxelor și impozitelor prevăzute de lege.

„Vechimea în muncă şi, după caz, vechimea în specialitate este considerată perioada în care PFA a desfăşurat activitate economică şi a achitat contribuţiile, taxele şi impozitele legale, nefiind luată în considerare perioada în care PFA nu a avut activitate generatoare de venit sau a avut activitatea suspendată”, potrivit legii.

Legea face parte din domeniul legilor sociale, care ar fi ”specialitatea” PSD, însă, în acest caz, legea a fost inițiată și dusă spre promulgarea de azi de către USR.

NEWS NON STOP

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
Urmărește-ne
16,985FaniÎmi place
2,458CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă
Recomandare
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img